keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Päivän meikki - Surf & Sand

Aijai, mä en kyllä nyt millään saa tarpeekseni tästä Eye Color Barista! Voi olla, että tulette näkemään vähän liiankin monta tällä tehtyä meikkiä nyt lähiaikoina. Huutakaa sit HEP kommenttiboxin puolella, kun alkaa riittää! :-D Tämä lookki näkyykin jo tuossa yläpalkissa, mutta laitan muutaman kuvan lisää näytille. Tykkäsin itte tästä tyylistä tosi paljon! Silmämeikki tehty siis IsaDoran Eye Color Barilla sävyssä Surf & Sand. Loput käytetyt tuotteet tuttuun tapaan postauksen lopussa.

PS. Meikätytölle tuli tänään 26 vuotta mittariin! Eikä mitään ikäkriisejä näkyvissäkään, mä oon niinku viini ja vain paranen vanhetessani. ;-)

Pohja
-Lumene Nude Perfect Fluid Foundation - Classic Beige
-Maybelline Fit Me Bronzer - 200s
-Maybelline Fit Me Blush - Deep Pink
-MAC Mineralize Skinfinish - Soft and Gentle

Kulmat
-Lumene Blueberry Eyebrow powder - Medium Brown

Silmät
-Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer
-IsaDora Eye Color Bar - Surf & Sand
-Make Up Store Cake eyeliner - Black
-Lumene Blueberry Wild Curl mascara

Huulet
-IsaDora Eyeligher Contour - 82 Blue Illusion
-Viva La Diva Lipgloss - 1 Ice cube

8 kommenttia:

 1. Todella upea meikki! Tästä olisi kiva nähdä tutorial :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Minäpäs teen tutoriaalia tässä ehtiessäni!

   Poista
 2. Mää oon jotenki ihan häkeltyny, että oot "jo" 26 kun luulin, että oot tyyliin 19 kun aloin jokunen kuukausi sitte lukeen tätä blogia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah. No, jotain tämänsuuntaista on tullut kuultua useammankin kerran. Vanhemmalta kun näyttäis, olisi esim. joissain työtilanteissa uskottavampi, mutta onneksi uskottavuuden voi luoda itselleen myös muilla tavoilla. :-) Kymmenen vuoden päästä varmaan kiitän tästä beibifeissistä! Vai oliks tää ikäkysymys enemmän tekstinlaatuun kuin naamaan liitetty asia? :-P

   Poista
  2. Haha, ei kirjotustyylistä siis todellakaan huou (miten "huokua" taipuu :D) mikään teini-ikäsyys ollenkaan, ihan vaan kasvojen perusteella tein nää omat johtopäätökseni!

   P.s. Mun on pakko taas uudelleen huokailla, miten hurjan kaunis nainen sää oot. En pääse yli enkä ympäri!

   Poista
  3. Huh. :-D
   Ja minä en taaskaan osaa sanoa kehuihin kuin kiitos! Äitille ja isille terveisiä. :-P

   Poista
 3. Aivan ihana meikki. Tuo paletti on kyllä pakko-ostos. :) Mulla tulee mittariin 29 tänä vuonna, eikä mitään ikäkriisiä kuulu vieläkään. Tää elämähän on koko ajan vähän parempaa, kun iän myötä oppii tulemaan paremmin toimeen itsensä kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Aivan huippuihana paletti, kannattaa hankkia!
   Ikä on vain numeroita, ja mua suoraan sanottuna on joskus ärsyttänyt jotkut "oota ku täytät 30"-kommentit. Ihan ku 30 ois vielä mitään! Ihan nuorihan se on vielä. Ja ihan oot kyllä oikeessa, että on jotenkin paljon itsevarmempi ja itselleen armollisempi iän myötä.

   Poista