keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kevään ja kesän trendimeikit - Bronzed

Huhtikuu on täällä! Sen kunniaksi olisi esittelyssä tulevan kesän pronssinhohtoinen trendimeikki. Näyttää varmasti aivan upeelta päivettyneen ihon kaverina! Nyt voi päivetystä olla naamassa vähän vähemmänpuoleisesti, mutta onneksi samaa hehkua voidaan hakea jo valitsemalla oikeanlaiset tuotteet. Itseruskettavat on varmin keino saada päivetystä talven kalpaisemaan (taas käytän tätä antisanaa...) ihoon, mutta ainakaan itsellä ei riitä kärsivällisyys niiden kanssa läträämiseen. Omat luottotuotteeni päivettyneeseen ilmeeseen ovatkin Lumenen kausituote, ihon sävyn heleyttäjä (kuvassa viimekevään tuubi) sekä oikean sävyinen aurinkopuuteri. Tuo ihana Lumenen Skin Tone Perfector toimii meikkivoiteeseen sekoitettuna tai ihan itsekseen, ja se tuo aivan ihanan hehkun iholle! Tällaista kesäistä hehkua tavoitellessa kannattaa myös unohtaa puuterointi kokonaan tai jos johonkin on sitä aivan pakko supsauttaa, niin puuteroi vain eniten rasvoittuva t-alue.Tässä kuvassa ovat tän meikin kulmakivet. Tällä kertaa en sekoittanut tuota Ihon sävyn heleyttäjää CC-voiteeseen, vaan levitin sitä sormin voidemaisen poskipunan tavoin poskille ja poskiluulle. Sen lisäksi lisäsin vielä tuota MACin korostuspuuteria sävyssä Soft and Gentle poskiluulle hohteen maksimoimiseksi. Silmämeikki syntyi Natural Coden luomivärikynillä ja Hazel-sävyn luomiväripaletilla. Kynäluomivärin tai voidemaisen luomivärin päälle levitettynä jauheluomiväri pysyy todella hyvin ja tarttuu intensiivisesti. Loistava kikka kesähelteille! ;-) Silmämeikin tein halo-tyyliin, jossa tummimmat alueet sijoittuu silmän sisä- ja ulkonurkkiin, vaaleamman alueen jäädessä keskelle. Oisko innostusta halo-silmämeikin tutoriaalille?

Tässä vielä kuvat valmiista lookista! Ihan kauhean päivettyneen näköiseksi ei tätä Kalkkilaivan Kapteenia saa meikillä tähän aikaan vuodesta, mutta kyllä se kesä ja oikea päivetys sieltä kohta tulee... Ps. Kuinka hemmetin vaikee on kuvata hehkuvaa, hohtavaa ihoa?? Antakaa parhaat vinkin, miten saa korostuspuuterin näkymään kameran välityksellä. Mur.

6 kommenttia:

 1. Kauniisti oot osannu laittaa silmät. Liitteeksi voisit lisätä vaihe vaiheelta vinkit, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Minäpäs tässä lähipäivinä väsäilen tutoriaalin. :-)

   Poista
 2. Moikka, löysin blogisi Charming Nails blogin kautta. Olet erittäin kaunis, olisi ihanaa kun itsellänikin olisi tuollainen iho :) Mukavaa kesää, jään seurailemaan juttujasi.
  Cindy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi. ♡
   Ja tervetuloa joukkoon! :-)

   Poista