lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kharma

Mulle iski himo johonkin erikoisemman väriseen huulipunaan kevättä ja kesää ajatellen. Pinkkejä, punasia ja oransseja multa löytyy useammassakin sävyssä, joten kaipasin jotain muuta. Natural Coden tumma Black Cherry multa löytyy, ja mikä vilahti tässä postauksessa, mut kaipasin jotain vähän vielä sähäkämpää violetilla rintamalla. Kicksissä olin jo useaan otteeseen pyöritellyt tätä Viva La Divan violettia huulipunaa (sävy nimeltään Kharma) käsissäni ja nyt vihdoin kotiutin sen! Viva La Divan meikeissä houkuttaa erityisesti runsas määrä pigmenttiä ja edullinen hinta. Kicksissä taisin maksaa tästä huulipunasta 8,80€. Ko. merkin pakkaukset on ehkä vähän teinimäisiä, logosta puhumattakaan (siitä tulee jotenkin mieleen about vuos 2003 ja teini-Annin superhienot kuvanmuokkaukset....). Mut pakkauksesta viis, kun sisältö on priimaa! Ja kyllä tän huulipunan kehtaa hylsynkin perusteella kaivaa baarin vessassa esille. :-D




Näihin ylempiin kuviin en oo muokannut värisävyjä enkä kontrasteja lainkaan, koska halusin, että huulipunan sävy toistuu niissä mahdollisimman oikeana. Kylmän violetti puna (vai lila? :-P ) on hiukan metallinhohtoinen, mut ei lainkaan liikaa. Ei disco-fiilistä. Vain just sen verran, että se korostaa kivasti huulten pyöreyttä. Koostumus tässä on aika mattainen, mistä tykkään, koska mattapunat on poikkeuksetta kestävämpiä huulilla kuin kosteuttavat punat. Kharma ei oo kuitenkaan niin mattainen, et huulet tuntuis kuivilta kuin sahara. Suosittelisin silti pohjalle huolellista kosteutusta.



Tällä mennään, kun haluun vähän säväyttää. Kaverikseen tämmöinen tumma ja voimakkaan värinen huulipuna ei mun mielestä kaipaa kuin neutraalin silmämeikin ja vahvat kulmat. Sanokaa trendsetterit ja fashionistat mitä vaan, että "vaaleet kulmat on nyt muodissa". Minä pysyn tummissa ja paksuissa hamaan tulevaisuuteen! Piste. Epämuodikkaat kulmat sai näissä kuvissa parikseen meikkareilla nyt ah-niin-suositun septum-korun. Tämä on feikki, harmi vaan. Pari vuotta mä oon nenäni lävistämisestä haaveillut, mutta ei tämmönen vanha enää uskalla! Onneks tää toimii feikkinäkin ihan kivasti. Rajoittaa vaan koruvalikoimaa, oikeelle reiälle löytyis niiin paljon kivempia... Noh, anyway, alkaa tämä teksti olla vailla päätä ja häntää. Tässä kesähaaveilijoille loppuun kuva arskat päässä. Nämä upeudet löytyi Glitteristä ja toimii Kharman kanssa loistavasti. Tule jo kesä!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti