torstai 21. syyskuuta 2017

Elämäsi mullistava kikka kosmetiikkatestereiden käyttöön

Aika kova lupaus, mutta mun elämäni ei ole enää koskaan entisensä. :-DSaatan ehkä olla maailman viimeisimpiä ihmisiä, jotka on kuulleet tästä nerokkaasta niksistä, mutta siltä varalta, että sä olet myös meitä viimeisiä aivokääpiöitä, jaan kikka kolmosen kanssasi. En tiedä kuinka monelle teistä tulee vielä aikakauslehtiä postiluukusta? Mulle tulee tasan yksi, Trendi ( <3 !), ja melkein aina sen välistä löytyy kosmetiikkanäytteitä; seerumeita, kasvovoiteita, meikkivoiteita... mitä milloinkin. Joskus näitä tulee myös kosmeostojen kylkiäisinä Sokokselta tai Kicksistä taiii elevenistä, mistä vaan. Ilmaiset näytteet on aina kivoja, erityisesti, jos tuote on itselle tuntematon. Mutta tuo littana lätyskä on maailman epäkäytännöllisin käyttää! Aina se repeää liikaa tai hyvä jos ollenkaan, kun käsin aukoo. Sakset on aina hukassa ja sit kun pussukan saa auki, tuotetta on hankala annostella ja voide tai mitä lie sisällä onkaan kuivahtaa alta aikayksikön. Siis ei hätää enää, pelastan juuri testerielämäsi...... TÄLLÄ:


Nuppineula, tuo testerihaukkojen pelastus! Seuraavan kerran, kun saat jostain mielenkiintoisesta tuotteesta näytteen, tökkää pussukkaan nuppineulalla pieni reikä ja täydellinen tuotteen annostelu on taattu. Voidetta on helppo puristaa reiästä ulos, sen määrää on helppo hallita (no more Hups) ja mikä parasta, annosteluaukko jää niin pieneksi, että tuote sisällä ei pääse kuivumaan ja saat ilon irti jokaisesta pisarasta, mitä läpyskä sisälleen kätkee. Ah miten yksinkertaista, ah miten nerokasta ja ah, miksi, MIKSI en ole tajunnut tätä aiemmin?! En voi edes antaa krediittejä tästä kenellekään, koska en kuollaksenikaan muista, mistä tai keneltä tämän neronleimauksen nappasin. Mutta kiitos sinä innovatiivinen ihminen, elämästäni on tullut tämän myötä asteen verran helpompaa ja mukavampaa! :-D


Oliko tuttua huttua vai oletko laillani valaistunut?

16 kommenttia:

 1. Näppärää! En ollut tästä aikaisemmin kuullut, mutta tosi hyvä kikka nimenomaan siihen, ettei tuote pääse kuivumaan. Monesti kun noista pussukoista riittää useampaan kertaan! :) Kiitoksia vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy muitakin, joille tämä oli uusi niksi! :-D Eli ole hyvä. :-)

   Poista
 2. Kiitos, pelastit minun testerini tuholta tällä vinkillä! Eipä ole käynyt pienessä mielessä käyttää neulaa. Olen vain repinyt auki ja käyttänyt sen, mitä tarvitsen ja heittänyt loput menemään (jos mitään on edes jäänyt).

  VastaaPoista
 3. Hahah mikä elämää helpottava vinkki! Pitääpä kokeilla :) testereissä inhottaa just se kuivuminen kun ei sitten muista käyttää sitä avattua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kannattaa kokeilla! Helpotti huomattavasti käyttöä. :-) Eikä kuivu!

   Poista
 4. Kiitti vinkistä, ei ollut mullakaan käynyt koskaan mielessäkään :)

  VastaaPoista
 5. Tämä oli uusi ja erittäin hyvä vinkki, kiitos! Hyvää viikonloppua! T: Salli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tästä oli iloa muillekin! :-)
   Hyvää viikonloppua myös sulle Salli. ♡

   Poista
 6. Mä kokeilin tätä niksii ekan kerran sellasella maailman tahmeimmalla peel off naamiolla ja se oli virhe :-D Siihen se kuivahti samalla tukkien tuon pienen reiän. Ehkäpä uus yritys jonkin muun näytteen kanssa, tähän päivään asti oon pitänyt noita näytteitä vähän kertakäyttö kamana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, joo tää ei varmaan ihan kaikkien koostumusten kanssa toimi! Toki paksummalle tavaralle kannattaa ehkä venyttää sitä reikää pikkusen isommaksi, ettei ihan vain minireikää jätä. :-)

   Poista
 7. Oli tuttu, V10 plus sarjan edustaja joskus töissä kertoi. Oon käyttäny seerumeihin tätä keinoa, mutta en kyllä rasvasempia oo kokeillu.

  VastaaPoista
 8. Ei hitto mikä niksi! Kiitos tästä :-) Pitää heti kokeilla kun seuraavaksi tämmöisiä näytteitä tulee!

  -Peppi - believeyourself-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, suosittelen! :-) On ollut suorastaan kivaa käyttää kaikkia viimeaikoina saatuja näytepussukoita. :-D

   Poista