torstai 13. heinäkuuta 2017

Kullan sävyjä silmämeikkiin - Maybelline 24Karat Nudes

Maybelline, kuten moni muukin meikkibrändi, on lähtenyt Urban Decayn Naked-luomiväripalettien suosion vanavedessä lanseeraamaan erilaisia "nude-paletteja". Nude-sävy on aika laaja käsitys, niihin voisi luetella kaikki neutraalit sävyt kaikissa eri tummuuksissa. Maybellinelta on aiemmin tullut The Nudes, Blushed Nudes sekä Rock Nudes, neljäntenä jonossa saapui alkuvuodesta 24Karat Nudes, joka sisältää nimeään mukaillen kultaista värimaailmaa. Ehdin antaa tämän ensimmäisten testien jälkeen jo eteenpäin, joten tuotekuvan nappasin valmistajalta. Tästä voi päätellä jotain tai olla päättelemättä, avataan siis hiukan lisää, mitä mieltä paletista olen!


Pääasiassa paletista löytyy vaaleita, ruskeita, pronssisia ja kultaisia sävyjä. On kuitenkin kiva, että on lisätty "aksenttisävyjä", joilla saa meikkiin kivaa vaihtelua ja korostettua kultaa, esim. tumman violettia, vihertävää ja tumman harmaata. Itse kaipaan aina tällaisiin isompiin paletteihin keskiruskeaa häivytyssävyä luomivakoa varten, jollaista tästä ei valitettavasti löydy.  Suurin osa sävyistä on myös helmiäisiä, joten luomivaon varjostukseen en koe löytäväni tästä kovin montaa vaihtoehtoa, itse kun vältän käyttämästä helmiäisiä sävyjä luomivaon yläpuolella (kulmaluun korostusta lukuunottamatta). Paletti on hyvin edullinen ja se näkyy pakkausmateriaalissa. Pakkaus on melko perusmuovinen eikä mitään erityinen esteettinen nautinto, hyvin perus markettimerkin luomiväripaletti. Mukana tuleva sivellin toimii helmiäisten sävyjen luomelle levitykseen, mutta ei juuri kummoisempaan meikkiin.
Kun testasin luomivärien laatua, vaihtelua yksittäisten sävyjen välillä löytyi melkoisesti. Osa sävyistä oli hyvinkin pigmenttisiä ja kauniita, osa taas kuivempia ja kevyempiä. Itse en suoraan koe tätä huonona juttuna, moni perusmeikkaaja saattaa saada paljon enemmän iloa kevyemmistä väreistä, koska niiden häivyttäminen on helpompaa ja tästäkin saa kerrostamalla ihan kivasti värejä irti, samoin levittämällä suoraan silmämeikinpohjustajan päälle. Kuivuus kuitenkin rajoittuu pääasiassa muutamiin mattasävyihin, helmiäiset kimaltavat sävyt ovat pääasiassa aika kivoja. Erityisesti ylärivin oikeassa reunassa oleva kultainen ansaitsee maininnan! Käytin sitä tämässä meikissä liikkuvalle luomelle ja vau! Aivan mieletön.Mutta juu-u. Minä annoin tämän luomiväripaletin jo eteenpäin. Ja miksikö? Siksi, että mulla on parempiakin luomiväripaletteja. Tässä ei ollut mitään sellaista, mikä nostaisi paletin suosikkieni joukkoon. Ihan kiva paletti, mutta keksin heti monta parempaa ja itselleni käyttökelpoisempaa. Perusmeikkaajalle, joka käyttää luomivärejä vain silloin tällöin tämä on kuitenkin kelpo ostos, ihan saa rahalleen vastinetta paletin hinnan ollessa noin 15 euron luokkaa.

*Postauksen tuote saatu pr-näytteenä

2 kommenttia:

  1. Kiva kun esittelit tämän! Mulla on se ensimmäinen Nudes-paletti ja se on ollut hyvä arkimeikkeihin. Ei maata mullistava mutta hirmu hyvä peruspaletti jota ei ole hinnalla pilattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin. Kun parempaakin saanut kokeilla, ei tää mitään suurta innostusta aiheuta. Mut esim ekaksi luomiväripaletiksi ihan passeli. :-)

      Poista