torstai 20. heinäkuuta 2017

Kromikynnet IsaDoran Chrome Nail Powderilla

Käsi ylös, kuinka moni on törmännyt kuviin kromin kiiltävistä kynsistä? Näihin on törmännyt enenevissä määrin ja mäkin olen ihaillut peilinkiiltäviä kynsiä jo tovin. Olin hiukan skeptinen, mutta erittäin kiinnostunut, kun IsaDora lanseerasi tänä kesänä kynsille tarkoitetun kromijauheen. Ensiajatus oli, että lopputulos ei välttämättä olisi kummoinen tai käyttö ainakin olisi hankalaa (kuten miellän ison osan kynsikoristeluista, en vaan jaksa näpertää :-D). Pari kertaa Jyväskylän Sokoksella kromijauhetta yritin etsiä, mutta sitä ei tullut vastaan. Kolmannella kerralla olin huvin vuoksi kosmeosastoa kiertelemässä ja siellä se oli: kromijauhe! Siltä istumalta (tai seisomalta) päätin napata purkin ja siihen kuuluvan päällyslakan kassalle. Epäilin ensin, että olisiko tuo Chrome Nails Fixing top coat nyt niiiin pakollinen, mutta ajattelin pelata varman päälle.


Sormet syyhys päästä kokeilemaan näitä, joten heti ostosreissun samana iltana, kun muksu oli saatu petiin, minä aloin kynsienmaalaushommiin. Varmuuden vuoksi katsoin ensin youtubesta ohjevideon tämän käyttöön. Ei näyttänyt ollenkaan hankalalta. Katselin myös vähän kuvia, minkä värinen aluslakka kannattaisi valita. Tämän kanssa kun alimmaiseksi tuleva lakka voi olla merkiltä kuin merkiltä ja minkä värinen vain. Kromijauhe kuultaa aavistuksen läpi, joten värilakan sävy vaikuttaa myös lopputulokseen. Esimerkiksi oranssimmalla tai korallinvärisellä lakalla lopputulos muistuttaa hiukan ruusukultaa ja mustalla aluslakalla saa oikein hopeisen kromin. Kannattaa googlettaa näitä, mikäli mielii jotain tiettyä hohdetta! Päädyin ekalla kerralla korallin väriseen lakkaan, koska totta kai halusin trendikästä ruusukultaa. Sävy näkyi läpi hiukan vähemmän kuin odotin, mutta ehkä erot huomaisi selkeämmin, jos laittaisi vierekkäisiin kynsiin erisävyiset lakat kromijauheen alle.Olin todella positiivisesti yllättynyt, kuinka helppoa kromijauheen käyttö oli. Jokaisen kynnen kohdalla ihmettelin, voiko tämä tosiaan olla näin lastenleikkiä! Lakkaus oli nopeaa tehdä ja lopputulos kaunis. Peilailin kynsiä monta kertaa ennen nukkumaan menoa, heh. Peilipinta nyt ei täysin peili tämän kanssa ole, mutta yllättävän kirkas kuitenkin. Ainoa miinus selvisi parin seuraavan päivän aikana: kromipinta ei tunnu kestävän värilakan päällä kovin hyvin ja kulumakohdista alkoi värilakka kuultaa entistä selvemmin läpi. Ilmeisesti useampi kerros päällyslakkaa voisi auttaa tähän ongelmaan. Ei tosin kannata välttämättä käyttää todellakaan mitään muuta kuin kromijauheen kanssa tarkoitettua päällyslakkaa... Ajattelin kestävää ja kiiltävää pintaa ja vetäisin päällimmäiseksi Essien Gel Setter -päällyslakkaa. Kromilakka ja -jauhe alkoivat oudosti kurtistua, pinnasta tuli röpelöinen ja kiilto katosi. Tässä siis vastaus teille, jotka vielä meinasitte pihistellä kromilakan hankinnassa. Osta se vaan, jos meinaat jauheenkin hankkia. :-D Isona miinuksena en heikkoa kestävyyttä kuitenkaan näe, koska mulle ainakin riittää, että tällainen lakkaus kestää kauniina yhden bileillan tai hääjuhlat. :-)
Tällä toisella lakkauskerralla käytin pohjalle mustan lakan (kuvassa näkyvä, saatu blogin kautta). Sävystä tuli kuin tulikin selkeästi hopeisempi kuin korallisen lakan kanssa. Tällä kertaa myös käytin hiukan enemmän aikaa pinnan hieromiseen saavuttaakseni entistä kiiltävämmän peilipinnan, toimi. Käyttö on helppoa, kuten jo sanoinkin: Aluksi levität haluamasi värisen värilakan kynnelle ja annat sen kuivahtaa noin 2 minuuttia. Kun pari minuuttia on mennyt, kokeile varovasti, että lakan pinta on kosketuskuivaa. Tämän jälkeen kaada pieni määrä pulveria purkin kanteen esimerkiksi ja dippaa sormenpää jauheeseen. Ala kevyesti hieroa jauhetta kynnen pintaan (tässä vaiheessa saatat äimistyä homman helppoudesta). Hiero pinta huolellisesti läpi, jotta alla oleva värilakka peittyy ja pinnasta tulee peilimäinen. Käy kaikki sormet läpi samaan tapaan. Viimeiseksi levitä päälle kerros Fixing Top Coatia. Lopuksi pese kädet, niin kynsinauhoille mennyt jauhe irtoaa sormista. Tämä kromilakkaus kannattaa ehdottomasti tehdä yksi käsi kerrallaan. Jos alimmainen lakkaus ehtii kuivua liikaa, jauhe ei tartu siihen niin hyvin ja tasaisesti. Suosittelen myös levittämään päällyslakkaa sen 2-3 kerrosta, jotta kromia suojaavasta pinnasta tulee hiukan paksumpi. Mutta ihan tosi, tää on superhelppoa!


Ostin oman kromikynsijauheeni ja sen päällyslakan Sokokselta, mutta tätä saa myös muista IsaDoraa myyvistä pisteistä (taitaa saada esim. Citymarketeista, Kickseistä ja erinäisistä verkkokaupoista). Sokoksella hintaa oli noin 10€ kromijauheesta ja samat 10€ päällyslakasta. Parilla kympillä saa siis ihan mielettömän kivan näköisen kromimanikyyrin! Ja vieläpä useaan otteeseen. ;-)

Olettekos te muut innostuneet kromikynsistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti