perjantai 13. marraskuuta 2015

Päivän meikki - Freelove

Voi... ruma sana x 10000!! Nyt ottaa niin aivoon tää pimeys, joka hankaloittaa bloggaamista tällä hetkellä ihan älyttömästi! Kivakin meikki muuttuu kameran ruudulla aika kökköseks, kun valoa ei ole (eikä ole nyt rahaa sijoittaa kunnon valaistusvehkeisiin) ja sen myötä kuvat ihan epätarkkoja ja rakeisia. :-( Melkein ei tekis mieli näitäkään laittaa esille, mutta jospa te ette olis niin kriittisiä näille kuin itse on? :-D Tässä olisi kuitenkin lisää meikkiä Shadow Boxilla! Koettakaa saada kuvista jotain selkoa...

Meikissä käytin:

IHO
//Lumene Touch of Radiance Serum Foundation - Cream Beige (valmistus lopetettu)
//Lumene Color Correcting Cream - Light
//Max Factor Professional Loose Powder - Translucent
//Natural Code Mineral Bronze & Blush - Peachy
//Highlighter Powder by H&M

SILMÄT
//Lumene Blueberry Long-wear Eyebrow powder - Medium Brown
//Lumene Beauty Base Eyeshadow primer
//Urban Decay Shadow Box palette - Freelove, Smog ja Baked Cowboy
//Natural Code Volume Boosting mascara

HUULET
//Natural Code Smile Booster Lipgloss - Creamy Papaya

2 kommenttia:

 1. Pöh, nämä kuvathan on tosi hyviä! Kyllä näitä mielellään katselee :) mutta yhdyn mielipiteeseen; jos meikkikuvia meinaa ottaa niin siihen ei ole kuin pari tuntia hyvää aikaa keskellä päivää! Tämäkin on ihana paletti mutta luulen että Smoky ja Electric riittää nyt himotuslistalla. Luulen myös että käyttäisin enemmän Electriciä kuin tätä koska räväkät meikit on lähellä sydäntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleepas nyt myöhässä vastaukseni. Anteeksi!
   Mut juu, itsehän sitä aina kriittisemmin katsoo kuin muut. On kuitenkin taas ollut hiljaista, kun on pimeää ja vielä sairasteltu siihen päälle.

   Mulle juuri tämä Shadow Box on tuntunut sellaiselta must have-paletilta. Räväkät värit jää mulla yleensä erikoistilaisuuksiin. :-)

   Poista