torstai 27. elokuuta 2015

Pearly Pink Hair

Heipsan pienen tauon jälkeen! Me ollaan oltu koko poppoo flunssan vietävänä viimeset puoltoista viikkoa, joten energiat on olleet aika matalalla. Harmi, koska tuntui, ettei oikein osannut ihan täysillä nauttia noista viimeisistä hellepäivistä, kun olo oli nuutunut ja tukkoinen. Yritettiin silti ulkoilla, käydä satamassa jädellä ja puistossa syömässä hiekkaa (lähinnä Eikka... :-D ). Nyt alkaa pikkuhiljaa flunssat helpottaa ja alla on parit hyvät yöunet, viimeyönä E nukku melkein 6 tuntia putkeen, joten aika paljon pirteempi fiilis! Kävin myös eilen sillein semi-extempore ostamassa itselleni uuden puhelimen. Päädyin Samsungin Galaxy A3, ja hyvältä vaikuttaa. Siihen ei tosin käynyt kumpikaan mun olemassa olevista sim-korteista, vaan ois pitäny olla joku VIELÄ pienempi. Miks ihmeessä pitää ees olla joku 3 eri kokosta?! Kele... Olen käyttänyt sitä nyt siis vain kotona wi-fillä, eli lähinnä feisbuukkailuun, Instagramiin ja mun uuteen ihastukseen eli Snapchatiin!



Mä en ensin millään meinannut hiffata snappailun ideaa, olenhan jo niin vanha, lol. Mut kun pääsin hommasta jyvälle, musta alkoi kuoriutua oikee snap-a-holic. Hahhah, sopii mulle, kun voi hölötellä mitä sattuu sen enempiä miettimättä. Käyttääks joku muu? Lisään mielelläni kaveriks, jos jätät kommenttina nimimerkkis, tai voit lisätä myös mut @annijaask, ni lisään takas! ;-)

Mähän ostin kesällä kampaajakäynnin jälkeen sen Color Mask shampoon sävyssä Pearl. Sillon jo mietin parin käytön jälkeen, että saiskohan sillä sävytettyä sellasen muutaman pesun kestävän vaaleenpunasen... No nyt mä kokeilin! Levittelin shampoota reilulla kädellä kuivaan tukkaan, kampasin hiukset läpi ja annoin vaikuttaa kulmien värjäämisen ajan, eli ehkä semmosen 10 minuuttia. Sit lisäsin hiuksiin vähän vettä, vaahdotin huolella ja annoin vaikuttaa vielä ihan hetken. Tuli siitä ihan kiitettävästi sävyä! Varmaan ois tullut kivempi ja enemmän vielä vaaleenpunainen fiilis, jos mun hiukset ois olleet kokonaan blondit. Raidotettuun tästä tuli vähän epämääräisempi ja enempi tuolla latvoissa on sävyä. Kuvat antaa ehkä vähän vaaleanpunaisemman fiiliksen kuin todellisuus...  Katsotaan, miten tää pysyy, lähteekö heti ekassa pesussa. On nää ihan söpöt.






Mitäs tykkäätte? Onks joku muu kokeillut sävyttää Pearl-shampoolla vaaleenpunasta? Ps. Lisäilkää Snapissa! :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti