tiistai 28. huhtikuuta 2015

Bronzed - meikkitutoriaali

No hellurei ja hellät tunteet. Mä lupasin jollekin Bronzed-postausta kommentoineelle, että teen tutoriaalia kyseiseen meikkiin "lähipäivinä". NOH! Kappas vaan, kun toi lähipäivinä on onneks aika joustava käsite! Tässä tämmöistä jonkun sorttista tutoriaalia nyt tulisi. Tein tämän meikin ns. halo-tyylillä, jossa tummimmat luomivärit sijoittuu luomen sisä- ja ulkonurkkaan ja vaalein alue luomen keskelle. Tykkään itte tästä ihan sikana, toimii erilaisilla värikomboilla tosi kivasti! Yritän nyt kuvittaa ja selittää tämän mahdollisimman helposti, mutta kysykää kommenttiboksin puolella täsmentäviä kysymyksiä, mikäli jää jotain epäselvää.


1. Silmämeikin aloitan AINA pohjustamalla luomen jollain pohjustustuotteella. Tässä meikissä käytän pohjustukseen Natural Coden Eye Dramatizer luomivärikyniä, joten levitin alimmaiseksi vain ohuen kerroksen meikkivoidetta. Levitin ensin vaaleampaa luomivärikynää (sävy Pearl Ivory) sekä ylä- että alaluomelle keskiosaan, suunnilleen silmän iiriksen levyiselle alueelle.
2. Seuraavaksi vaihdoin kynän sävyyn Pearl Copper ja levitin sitä yläluomelle sisä- ja ulkonurkkaan hiukan luomivaosta ylöspäin. Luomivaon kohdalla levitin värin hiukan toisiaan kohti, muttei kuitenkaan ihan yhteen asti ehjäksi varjostukseksi.
3. Levitin samaista sävyä alaluomelle samoille kohdin yläluomen värin kanssa. Ylä- ja alaluomen luomiväri kannattaa yhdistää sekä sisä- että ulkonurkissa, jottei jää tyhjää aluetta. Tässä vaiheessa voi luomivärikynän reunoja hiukan sormella häivyttää, jottei rajat jää liian selkeiksi. Meikin muoto kannattaa myös jo kynää levittäessä katsoa mahdollisimman sellaiseksi kuin sen haluat.
4. Sitten otin käyttöön puuterimaisen Natural Coden Eye Dramatizer Trio-luomivärin sävyssä Hazel. Paletin 1-sävyä levitin kauttaaltaan painelemalla kuparinsävyisen luomivärikynän päälle ja hiukan myös sen rajojen yli, jotta lookista tulee riittävän utuinen. Tässä vaiheessa yhdistin sisä- ja ulkonurkan tummemmat alueet luomivaossa yhtenäiseksi varjostukseksi. Reunoja voi vielä pehmentää ja häivyttää isommalla luomivärisiveltimellä. Itse tykkään, että tässä meikissä siveltimet saa olla melko napakoita, koska puuterimainen luomiväri tarttuu kynän päälle hyvin ja helposti jumahtaa paikoilleen. Liian lötköllä siveltimellä häivytys ei onnistu.


5. - 6. Seuraavaksi lisäsin sisä- ja ulkonurkkiin luomiväripaletin 3-sävyä tuomaan kolmiulotteisuutta. Levitin tumman sävyn hiukan edellistä pienemmälle alueelle. Ja tämäkin sekä ylä- että alaluomelle.
7. Kun olin tummiin alueisiin tyytyväinen, otin luomiväripaletin vaaleimman sävyn nro. 2 ja levitin sen painellen luomien keskiosiin. Häivytin vaaleaa myös hiukan tummemman alueen päälle, jotta värit liukuisivat toisiinsa kauniisti, eikä vaalean ja tumman välille jäisi selkeää rajaa.
8. Tähän meikkiin en halunnut itselle tehdä erikseen rajauksia, mutta halutessaan voi sellaisen tehdä! Viimeistelin meikin lisäämällä runsaan kerroksen ripsaria.

Tein vielä tämmöisen hienon paint-tason havainnollistavan kuvan Hazel-paletin luomivärien sijoittumisesta ylä- ja alaluomella. Numerot vastaa paletissa olevia sävyjen numeroita.


Ugh! Olen puhunut. Tässä vielä koko nassusta uusintaversiokuvat (ai että mä oon onnellinen, kun tällä kertaa sain tuon ihon hehkun vangittua kuviin!). Postauksen lopusta löytyy lista kaikista käyttämistäni tuotteista. Lumene-voittoisesti mentiin taas. Meinaaks joku kokeilla? Tässähän voisi olla vaikka vappurientoihin lookki. :-)


Pohja
-Lumene Nude Perfection Fluid Foundation - Soft Honey
-Lumene Color Correcting Cream - Light
-Lumene Skin Tone Perfector - Honey Glow
-Natural Code by Lumene Mineral Bronze and Blush
-MAC Mineralize Skin Finish - Soft and Gentle

Kulmat
-Lumene Blueberry Eyebrow pencil - 2

Silmät
-Natural Code by Lumene Eye Dramatizer luomivärikynä - Pearl Ivory ja Pearl Copper
-Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Trio-luomiväri - Hazel
-Natural Code by Lumene Volume boosting mascara

Huulet
-Natural Code by Lumene Smile booster huulipuna - Nude Beige
2 kommenttia: