torstai 13. syyskuuta 2018

Ihon täsmähoitoa hydrogeelinaamioilla

Korealaisesta ihonhoidosta meille tännekin rantautuneet sheet-maskit alkavat olla monelle tuttu juttu. Itse en ole korealaisten merkkien maskeja kokeillut lainkaan, vaan olen tyytynyt helposti Prisman hyllyltä saataviin Garnierin kangasnaamioihin (näistä vaaleenpunanen on ihana!). Enenevissä määrin on tullut markkinoille myös täsmähoitoa tarjoavia pikkunaamioita. Omat naamionsa on saatavissa mm. silmänalusille ja huulille. Jo aiemmin testasinkin 3inan kultaiset silmänympärysnaamiot, mutta nyt tilasin itselleni vähän isomman paketin kosteuttavia hydrogeelinaamioita. Tilasin beauty blender-täydennystä meikkipakkiini Nordic Beauty Importilta ja siinä oli oiva sauma ottaa samaan pakettiin myös Kocostarin ihanuuksia. Tilaukseen valkkasin kultaiset Princess eyepatch-silmänalusnaamiot sekä ihanan huultenmuotoisen pakkauksen Lip Maskeja persikan tuoksussa. Nordic Beauty Import on siis tuotteiden maahantuoja. Sinä saat hankittua Kocostaria esimerkiksi Beauty Pop Up-verkkokaupasta (kaikki postauksen linkit ovat affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista saan pienen komission).



Molemmat naamiot on tosiaan valmistettu hydrogeelistä. Yritin selvittää, mitä on tämä hydrogeeli, mutta omilla hermoillani en löytänyt googlettamalla mitään yksinkertaista selitystä. :-D Valaiskaa mua kommenteissa, jos tiedätte paremmin!  Hydrogeelinaamiot lilluvat seerumissa ja iholle asettaessa ne hellivät ihoa kosteuttavilla ainesosillaan. Tällaiset naamiot toimivat varsin tehokkaasti kosteuttajina, koska geelinaamio pysyy koko vaikutusajan kosteana. Toki tämä iholle siirtynyt kosteus ja aktiiviaineet on hyvä lukita ihoon naamion jälkeen kosteusvoiteella. Naamioiden vaikutusaika on 10 minuuttia, mutta koska nämä pysyvät niin hyvin kosteana, olen joskus pitänyt pidempäänkin, 15-20 minuuttia. Silmänympärysnaamiot ovat itse asiassa niinkin kosteat, että meinasivat alkuun lähteä valumaan pois. Makuuasento on siis suositeltavaa.



Itselleni tällaiset naamiot ovat pientä arjen luksusta ja näitä tuleekin käytettyä esimerkiksi illalla tv:tä katsellessa. Päivittäisessä käytössä nämä eivät ole, vaan juuri silloin, kun koen, että tarvitsen jotain pientä ekstraa rentoutumishetkeen. Mitään ihmeitä en ole näiden huomannut tekevän, mutta toimivat erinomaisena lisäkosteuttajana vaikkapa ennen meikkaamista. Eniten näitä onkin tullut käytettyä silloin, kun on ollut lähdössä juhliin tai muuten vain viihteelle ja haluaa meikin levittyvän iholle erityisen hyvin. Näin kolmeakymppiä kolkutellessa varsinkin silmänaluset vaativat jo enemmän kosteutta ennen meikkaamista, jotteivät pienet juonteet korostu ja saa silmiä näyttämään vanhemmalta kuin olenkaan.




Nämä Kocostarin hydrogeelinaamiot on mun mielestä ihanaa luksusta omaan ihonhoitoon. Eivät mitään välttämättömiä, mutta jos tykkää kotona nauttia spa-tunnelmasta, suosittelen kokeilemaan! Erityisen ihanalta nämä tuntuvat, jos pakkaukset säilyttää jääkaapissa. Tällöin noilla Princess eyepatcheilla saa aamulla käytettynä myös laskettua turvotusta silmien alla. All in all, silmänalusnaamioita aion varmasti hankkia lisää, koska tuntuvat niin ihanalta käytettynä. Huulinaamioiden kanssa olen kahden vaiheilla, koska tuntuvat hiukan turhakkeilta. Vaikkakin ihanilta sellaisilta. Huulimaskeja että silmänalusnaamioita saa ostettua Beauty Pop Upista yksittäin, mutta myös näitä isompia pakkauksia. Silmänalusnaamioita on pakkauksessa 60 kpl eli 30 paria hinnaltaan 24,90€, huulinaamioita on 20 kpl per pakkaus ja pakkauksen hinta on 29,90€.

Onko teillä kokemusta tällaisista täsmänaamioista? Tuotevinkkejä saa taas heittää kommentteihin, jos on vinkata jotain supertehokkaita!

1 kommentti:

  1. Mulla on nuo kultaiset silmänalusnaamiot, ihan kivat ovat ja just sellaista arjen luksusta :) huulinaamioita en ole kokeillut.

    VastaaPoista