torstai 19. lokakuuta 2017

Halloween-tutoriaali - SHEwolf

No niin, nyt sitä tutoriaalia! Ihan joka ikisestä siveltimen vedosta ei näihin viitsi kuvaa ottaa ja videoiden tekeminen ei tän hetkisillä välineillä onnistu, valitettavasti. Mutta ehkäpä saatte näistä kiinni. Ja omaa luovuutta ja rohkeutta kannattaa tämmöisiä tehdessä ehdottomasti ottaa peliin mukaan. Silloin saa oman näköisen.


Ensimmäisenä meikkasin puolet kulmakarvoistani piiloon. Tähän karvojen piilotukseen olen käyttänyt Scotchin vesiliukoista paperiliimapuikkoa. Rohkeana voisi tietysti myös sheivata puolet pois, mutta mä haluan pitää vielä karvani, joten liimapuikolla mennään! Pari kerrosta liimaa samalla "harjaten" puikolla kulmakarvoja yläviistoon riittää hennompien karvojen piilotukseen. Liiman kuivuttua levitin ensin ohuen kerroksen tavallista "ihonsävyistä" peiteväriä ohuen kerroksen ja sen päälle persikan sävyistä peiteväriä taittamaan kulmien tummuutta pois (vaaleampien kulmien kanssa ei välttämätöntä). Puuteroin peitevärit ja levitin vielä yhden kerroksen ihonsävyistä peiteväriä ja puuteroin sen. Lisäksi pohjustin ihoa color correction-tekniikalla, eli punoittaviin kohtiin vihretävää peiteväriä, silmänalusille vaaleanpunertavaa.


Seuraavaksi maalasin kulmat paikoilleen. Käytin kulmapomadea siveltimen kanssa ja piirsin kulmien loppupäät selkeästi korkeammalle kohti ohimoita kuin omat kulmani ovat. Lisäksi piirsin silmänrajaustussilla kulmiin karvamaisia piirtoja, ilme saa olla karvainen ja "puskamainen". Kulmien jälkeen siirryin silmämeikkiin ja hahmottelin ensin silmämeikin muotoa mustan kajalin kanssa sekä väritin silmien vesirajan ylä- että alaripsirajasta mustaksi.


Jatkoin silmämeikin tekemistä neutraalien ruskeiden luomivärien kanssa. Varjostin luomivakoa silmän sisänurkkaan, kulmakarvan alle asti. Ulkonurkasta levitin luomivärin reilusti kohti ohimoa, jotta sain kissamaisen muodon aikaiseksi. Aloitin vaaleammilla sävyillä ja siirryin tummempiin ruskeisiin ja syvensin väriä silmän sisä- ja ulkonurkassa. Lopuksi levitin vielä mustaa luomiväriä sisä- että ulkonurkkiin häivyttäen myös hiukan luomivakoon. Mustaa luomiväriä levitin myös alaluomelle ja häivytin tummanruskealla.


Silmämeikin ollessa lähes valmis, levitin meikkipohjan kasvoille. Käytin peittävää ja mattaista meikkivoidetta. Yleensä pidän voimakkaamman meikin kanssa myös paksummasta ja peittävämmästä pohjasta. Silmänaluset kävin vielä erikseen läpi vaalean peitevoiteen kanssa. Puuteroin meikkipohjan huolellisesti painelemalla puuterin ihoon vipalla. Tämä helpottaa varjostusten häivyttämistä. Meikkivoiteen ja puuteroinnin jälkeen hahmottelin kulmakynällä varjostusten paikat poskiin sekä otsaan. Otsan varjostuksesta voi tulla hiukan sydämen mallinen.


Jatkoin varjostusten hahmottelua vaaleamman varjostussävyn kanssa, jonka levitin isolla puuterisiveltimellä. Tässä vaiheessa varjostukset voivat olla vielä melko pehmeät ja hyvin häivytetyt. Varjostin myös nenän sekä voimakkaasti nenänpään alapuolelta.


Kun varjostusten muoto oli hahmoteltu, otin käyttöön samat luomivärit, joita käytin silmämeikissäni. Aloin vahvistaa poskivarjostusten alareunaa tummemman ruskealla ja lopuksi kevyesti mustalla, jotta sain varjoista mahdollisimman syvät. Poskivarjon alareuna saa olla skarpimpi ja varjo voi häivyttyä ja pehmentyä kohti poskipään korkeinta kohtaa. Varjostin nenää reilummin ja hahmottelin nenänpään alle kirsumaisen tumman alueen.


Kun varjostukset olivat mielestäni sopivan syvät, lisäsin vielä vesikasvoväreillä karvamaisia yksityiskohtia varjokohtiin. Käytin paria eri ruskean sävyä sekä valkoista luomaan kolmiulotteista, karvaista efektiä. Lopuksi viimeistelin silmämeikin lisäämällä vaaleaa kynää silmän alasisänurkkaan, rajaamalla silmät rajaustussilla sekä reilulla kerroksella ripsiväriä. Huulipunaksi valikoitui ruskea muun meikin värimaailmaan sopiva mattapuna, jonka levitin reilusti ja tarkkarajaisesti ylähuuleen, ja hiukan pehmeämmin, sormella töpöttäen alahuuleen.


Ja tältä näyttää valmis kokonaisuus! Tämmöisessä meikissä tykkään itse aloittaa vaaleammilla sävyillä hahmotellen ja siitä tummempiin siirtyen. Näin on helpompi hallita ja tarvittaessa korjailla meikin muotoja. Mua melkein harmittaa, kun ei ole mitään halloween-kekkereitä tulossa, tekisin tän lookin ehdottomasti! Inspiroiko tämä sinua kokeilemaan? :-) Jos tämmöisen päädyt tekemään, niin laitapa Instaan kuva ja tägää se #annijaamuah, ois mahtavaa nähdä teidänkin tekemiä! Eilisen postauksesta löydät tässä meikissä käyttämäni tuotteet listattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti