tiistai 30. elokuuta 2016

NYX Liquid Suede Cream lipstick

Raivokas ihanien nestemäisten mattapunien metsästys on jatkunut. Minäkin pikkuhiljaa hurahdin mattahuuliin ja tämä vuosi onkin ollut nimenomaan nestemäisten ja voidemaisten mattapunien testailun aikaa. Perus puikkopunista mattaisia mulla on ollutkin ja olen niistä tykännyt, mutta aplikaattorilla levitettävät punat on vaan niin käteviä. Plus minäkin ku muutki! Toistaiseksi testit ovat keskittyneet lähinnä NYXin mattavalikoimaan. Trendien aallonharjalla ratsastava brändi onkin tuonut markkinoille useita erilaisia mattahuulipunia. Soft Matte huulivoiteet ovat olleet monen suosikkeja ja Lip Lingeriet on myyty keväällä jopa maailmanlaajuisesti hetkellisesti loppuun. Keväisestä NYXin lanseeraustilaisuudesta sain testiini yhden sävyn Soft Mattea ja ostin kaksi. Soft Matte paljastui valitettavasti itselleni huonoksi. Tai, hmm. No, ainakin hiukan pettymykseksi. Punan pysyvyys ei ollut niin hyvä kuin toivoin ja, kuten olen jo tainnut muutamaan otteeseen mainita, puna kului huulteni keskiosasta täysin jättäen viivantarkan rajan huulen keskelle. Not nice. Olen mä noita silti käyttänyt, mutta harmittaa, kun joutuu jo parin tunnin kuluttua hiukan korjailemaan. Alkukesästä nappasin Sokkarin NYX-hyllystä itselleni myös Lip Lingerien sävyssä Embellishment. Lingerie onneksi osui lähemmäs napakymppiä omassa käytössäni. Se on selkeästi kuivempi kuin Soft matte, mutta ehkä juuri tämän ansiosta pysyy huulillani paremmin. Tämänkin kanssa on vastaavaa kulumaongelmaa, mutta Lingerie pysyy useamman tunnin siistinä eikä vaadi kuin yhden korjailun työpäivän aikana. Parempaa siis. Mutta.... Aina on löydettävä parempaa ja Lip Lingerien sävyvalikoima kattaa vain erilaisia nudeja. Värejä mulle, joten PAKKO oli saada testiin myös Liquid Suede voidemaisia huulipunia.


Tilasin kesällä Cocopandalta kaksi upeaa Liquid Suede-sävyä; Amethyst sekä Orange County, täydellinen kirkas, syvä violetti sekä upea kirkkaanoranssi kuulostivat täydellisiltä mun meikkipussiin. Ja väreinä ne sitä onkin. Oranssi kesään ja alkusyksyyn, violetti talven ajan katseenkiinnittäjäksi. Liquid Sueden koostumus on mun makuun aika paksua ja voidemaista. No, cream lipstick, mitä muuta voi odottaa? Mutta heti koostumus kuiskaili mulle, tuleekohan tämäkään huulillani pysymään. Liquid Suedet eivät kuivu täysin mattaiseksi, mutta yleisilme on selkeästi mattahuulipunan puolella. Fiilis huulilla näiden kanssa on melkoisen tahmainen. Jotenkin liian sellainen tietoinen olo, että mulla on jotain huulilla. Eikä se ainakaan paranna pysyvyyttä, että tuon tunteen vuoksi koko ajan painelen huulia yhteen. :-D


Mä en kestä.. Teenkö minä näiden kanssa jotain väärin?! Yritän levittää mahdollisimman ohuen kerroksen, mutta tämä Liquid Suede oli kolmesta kokeilemastani NYXistä kaikkein eniten pettymys. :-( Jos kaksi edellistä vain kuluvat huulten keskiosasta nopeasti ja reilusti pois, Suedet suorastaan lohkeilevat huulilla. Huulten pienet juonteet jäävät hymyillessä vaille punaa, oma huulen väri paistaa juoneen pohjalla. Surku ja itku, kun nää värit ois olleet niin upeat! Pitääkö minun tyytyä kohtalooni ja niellä totuus, että nestemäiset mattapunat eivät ole mun huulia varten? Vai löytyisikö teistä saman ongelman kanssa kamppailleita, jotka ootte kuitenkin ehkä löytäneet pysyvyyteen hyvät kikat? Auttaisiko huultenrajauskynä tai meikkivoide/pohjustus näitä pysymään paremmin? Tuntuu, että nämä jää käyttämättä, kun huulet näyttää melko karseilta läheltä katsottuna jo alle tunti huulipunan levittämisestä. NIISK!Katsokaa nyt noita sävyjä! Niin ihanat... Pliis, vinkit jakoon, millä saan nää pysymään nätisti? Vai pitääkö heittää näillä vesilintua.

5 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä MACin Prep+Prime Lip - pohjustaja aina kaikkien yhtään kuivempien huulipunien/-lakkojen jne. kanssa. Mielestäni parantaa pysyvyyttä ja auttaa tuohon värin lohkeiluun/osittaiseen kulumiseen :)

  VastaaPoista
 2. Itse oon todennut että Suomesta ei vaan saa hyviä nestemäisiä huulipunia. Oon kaikkii kokeillu mikkä mainostaa olevansa "nestemäisiä huulipunia", "nestemäisiä mattapinnan jättäviä" etc. Susia kaikki nimestä huolimatta. Nyxin noi Lip Lingeriet on koostumukseltaan just hyviä, mut värei sais ol lisää.

  Huokaus. Kuolaan nyt vaan ulkomaankaupoista Jeffree Starin nestemäisii huulipunii samoin kuin Anastasia Beverlyhillsin, Kat von D:n ja ColourPopin. Ja ehkä vähän myös LimeCrimen - kohuista huolimatta.

  Oon muute kuullut että eleven.fi:n theBalmin mattapunat ois rankattu "parhaiks nestemäisiks huulipuniks. Mälsä sävyvalikoima mut kato jos löydät jotai. Elevenilt löytyy muitaki nestemäisii punii. Ehkä jokku vois toimii sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeffreen punissa ois kyllä kivoja sävyjä. Puuh.. en kuitenkaan oikeastaan tarviis nyt yhtään uusia, joten jätän tämän nyt hautumaan. :-D

   Poista
 3. Mulla toimii kun kosteuttaa hyvin huulet, antaa huulirasvan imeytyä hyvin tai taputtelee ylimääräsen rasvan pois, sitten päälle NYX lip primeria ja lopuks huulipuna (tai huulilakka, miten näitä pitää kutsuu haha)! Tää kombo on just hyvä, kun ei noita voi lisää kuiville huulille eikä just huulirasvan päällekkään, kun sit lähtee liukenee :( Se lip primer on aika edullinen ja riittoisa, eikä tunnu huulilla miltään, kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista