lauantai 3. lokakuuta 2015

Karkkihuulet

Heipsan, pienen tauon jälkeen täällä taas! Mun on pitänyt tehdä tämä postaus jo joskus alkuvuodesta, mutta kun on tullut aina jotain uutta edelle, niin tämä on jäänyt ja jäänyt ja jäänyt. No nyt sain kuitenkin innostuksen! Tämä ei ole mikään uusi tuote. Ei ko. merkillä eikä muutenkaan, koska tällaisia on useammalla merkillä ollut jo pidemmän aikaa tarjolla. Tuote, mistä nyt puhun on huulikiiltokynät ja brändinä, yllätys yllätys :-P , Natural Code by Lumene. Jos joku siellä ihmettelee, miks mä kirjoittelen aika paljon Natural Coden tuotteista, niin ei, en ole heillä palkkalistoilla. :-D Mulla vaan sattuu olemaan aika paljon Natural Codea ja tykkään paljon monesta heidän tuotteesta. Toki osan tuotteista olen saanut blogin kautta (näistä huulikiiltokynistä ainoastaan sävyn Candy Apple), mutta suurin osa mun omasta "valikoimasta" on ollut mulla jo ennen koko blogin perustamista. Halusin vain selventää, ettei kukaan siellä ala epäillä mitään piilomainontaa. Sellaista ei tulla tässä blogissa näkemään!

Mutta itse tuotteisiin nyt paasauksesta selvittyämme. ;-) Natural Coden Candy Smile Gloss stick, eli suomalaisittain huulikiiltokynä on "kätevä all-in-1-huulikiiltokynä, joka yhdistää rajauksen, värin, kiillon ja kosteutuksen yhdeksi tuotteeksi" (lainaus valmistajalta). Aika hyvin tämä Lumenen oma kuvaus pitääkin paikkansa. Pigmenttiä näissä kaikissa kuudessa sävyssä on kuitenkin niin reippaasti, että itse miellän ne enemmänkin kiiltäviksi huulipuniksi kuin varsinaisesti huulikiilloksi. Mä en ole mikään kiiltofani yleensä, en niin pidä kauhean kiiltävistä huulista enkä myöskään nauti perinteisten kiiltojen tahmeasta fiiliksestä huulilla. Candy Smile huulikiiltokynän kanssa välttyy molemmilta. Näissä kiilto on ennemmin kostea kuin superkiiltävä ja tunne huulilla on miellyttävä. Kosteuttavista ominaisuuksista huolimatta nämä eivät tunnu huulilla rasvaisilta ja kesto huulilla on yllättävän hyvä! Sävyjen välillä tuntuu olevan hiukan eroja koostumuksessa. INCIstä en ole tätä varmistanut, mutta tunne huulilla on eri sävyjen välillä hiukan erilainen. Oranssi Juicy Popsicle, tumma kirsikkainen Cherry Pop sekä nude Cinnamon Twist tuntuvat jopa hiukan mattaisilta huulilla, kun taas pinkit Cotton Candy ja Rasberry Jelly sekä kirkkaanpunainen Candy Apple* ovat selvästi kiiltävämpiä ja kosteamman tuntuisia. Kynämäinen muotoilu tekee kiillosta helpon levittää huulille. Mä itse tartun aika paljon useammin juurikin näihin huulikiiltokyniin kuin perinteiseen huulipunaan. Alla olevassa kuvassa näytteet kaikista sävyistä! Pohjustin huulet kevyesti meikkivoiteella, jotta mun oma huultenväri ei pääsisi muuttamaan tuotteen sävyä.Omat suosikit näistä sävyistä on Cherry Pop, Rasberry Jelly sekä Juicy Popsicle. Kaikkia tulee kyllä käytettyä, mutta nuo kolme ovat olleet eniten käytössä. Ja nyt syksyn tullen erityisesti tuo syvänpunainen Cherry Pop ja lämmin Juicy Popsicle näyttävät ihanilta! Suosittelen Candy Smile huulikiiltokynää jokaiselle helppoa, edullista ja silti pigmenttirikasta huulimeikkiä etsivälle. Ohuella kerroksella väri on hillitympi, mutta pari kerrosta levittämällä saa väriä irti reippaasti, kuten kuvasta näkee. Väri pysyy huulilla melkoisen hyvin ja tuntuu miellyttävältä. Hintaa tälle on isketty noin 9,90€. Tykkään!

Ootteko kokeilleet jotain näistä huulikiiltokynistä? Mitä tykkäätte? Löytyykö näistä kyseisistä sävyistä joku suosikki?

*Sävy Candy Apple saatu blogin kautta!

4 kommenttia:

 1. Cherry pop olisi minunkin suosikkini. Mulla ei ole näitä, LivBoxissa tuli joskus tuo pinkki Cotton candy mutta lähti kiertoon kun ei se ole mun väri. Kivoja ja hyvä että edulliseltakin merkiltä löytyy näitä :)

  VastaaPoista
 2. Heeei, vautsi! Mää melkein voisin ottaa noista jokaisen, paitsi Cotton Candy on ehkä hiukan liian johannatukiaismainen omaan makuun. Täytyykin ehkä käydä keräämässä parit noista itelle - Candy Apple, Cherry Pop ja Cinnamon Twist kyllä houkuttelis erityisesti. Täytyykin seuraavan kerran Sokoksella käydessä tutkailla valikoimaa :-)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hyvältä! Noista omiksi suosikeiksi nousi Candy Apple, Rasberry Jelly ja Cinnamon Twis! Herkullisia. :3

  VastaaPoista
 4. Vau! Cherry Pop näyttää ihanalta syksysävyltä, samoin Juicy Popsicle ja Rasberry Jelly nousivat suosikeiksi! :) Olen monta kertaa meinannut ostaa noita kokeiltavaksi, mutta nyt viimeistään voisin sen tehdä <3

  VastaaPoista