maanantai 1. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 parhaat kosmetiikkatuotteet

Postaus sisältää saatuja tuotteita sekä mainoslinkkejä

Ihanaa uutta vuotta! Mä en tajua, miten joulukuu meni noin nopeasti ohi. Olin järkyttynyt, kun huomasin, että olen postannut viimeksi marraskuussa...! Uusi vuosi ja uudet kujeet, mutta palataanko vielä ihan hetkeksi viime vuoteen? Kaikenlaista uutta on kosmetiikan saralla tullut viime vuoden aikana kokeiltua ja halusin kerätä sekä toppeja että floppeja omiin postauksiinsa. Tämä suosikeista kertova listaus on (minun onneksi) pidempi, piti ihan rääkätä aivosoluja, että sain kerättyä floppipostaukseen edes muutaman tuotteen! Mulla ei varsinaisesti ollut mitään tarkkoja kriteereitä, joilla lähdin parhaita tuotteita miettimään. Halusin ensisijaiseti listata tuotteita, jotka on jääneet mulle erityisen positiivisena ja vaikuttavana mieleen. Tuotteita löytyy pari ihon- ja hiustenhoidon puolelta, loput ovat värikosmetiikkaa. Mutta sen pidemmittä puheitta, katsotaan mitä mun parhaat-listalle päätyi! 


Weleda Skin Food kosteusvoide

Weledan Skin Food on suht tuore tuttavuus, olen hankkinut sen syksyn aikana. Yritin etsiä lukemaani (Iltalehden..?) artikkelia, missä oli mainittu mm. Rihannan käyttävän tätä täyteläistä luonnonkosmetiikan yleisvoidetta kasvojensa iholla, mutta en nyt löytänyt sitä. Joka tapauksessa sen luettuani ajattelin, JAA, samantien mulle sitä, mitä Rihannallakin on! Tämän paksu ja tahmeahko koostumus vaati alkuun hiukan totuttelua, mutta olenkin käyttänyt tätä vain yövoiteena, jolloin se ei ole niin haitannut. Skin Food tekee ihosta ihanan ravitun tuntuisen yön aikana ja tämä voide onkin varmasti ollut yksi syy siihen, ettei ihollani ole ollut tämän syksyn ja talven aikana jälkeäkään pintakuivuudesta. Alle 15 euron hintakaan ei päätä huimaa. Omani ostin Ruohonjuuresta, mutta Skin Foodia myy myös mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo *.


Biotherm Aquasource Everplump päivävoide

Tämä ei ole mikään uusi löytö. Joku saattaa jopa muistaa aiemman postauksen, jossa tämän olen jo mainunnutkin. Olen ensimmäisen purkkini ostanutkin siis jo vuonna 2016, mutta jotenkin silloin voiteen käyttö jäi. Nyt 2017 alkuvuodesta päädyin käyttämään Everplumpia uudelleen ja muistinkin, miten täydellisesti tämä toimii meikin alla. Koostumus on hauska hiukan geelimäinen ja se sulaa vesimäiseksi iholla. Iho jää kostean tuntuiseksi, mutta samalla kuitenkin hyvin sileäksi, kuin sille olisi levitetty kosteuttava ja silottava primer. Parhaita ominaisuuksia voiteessa on se, että se sopii myös silmänalusiholle, mikä on omiaan laiskimukselle. Olen loppuvuoden aikana välillä kokeillut kaikenlaista meikin alle kosteuttajaksi, mutta palaan aina Everplumpiin. Sen vuoksi voide ansaitsi paikkansa listallani. Aiemman purkin taisin ostaa Kicksistä, mutta tämän jättipurkin tilasin alkusyksystä eleveniltä *.


Oriflame The ONE No Compromise mascara

Sain syksyllä Oriflamelta muutamia tuotteita pr-näytteenä testiin. Oriflamen tuotteita en aiemmin juurikaan ole käyttänyt ja nyt niitä päätyi tälle listalle kaksin kappalein. Tänä vuonna olen korkannut monta erinomaista ripsiväriä, mutta ykköseksi kiilasi ehdottomasti tämä No Compromise ripsiväri. Alkuun tämä jätti ripset hiukan vaatimattoman näköiseksi, eikä tuuheuttanut mielestäni tarpeeksi. Parin, kolmen käyttöviikon jälkeen massasta kuitenkin kehkeytyi loistavaa ja nyt kerrostaminenkin onnistuu supertuuheiden räpsyjen aikaansaamiseksi. Perinteinen kuituharja on tässä ripsivärissä jotenkin todella erotteleva, eikä tämän kanssa todellakaan saa paakkuja aikaiseksi. Toimii siis täydellisesti myös alaripsissä. Mutta se ominaisuus, mikä kuljetti No Compromisen ripsarilistani kärkeen on sotkemattomuus. No Compromise on niin sanottu 38-ripsari, eli puhdistamiseen riittää lämmin vesi, eikä pieni vesi- tai lumisade sotke ripsiväriä. Ennenkään en ole vedenkestävyyttä vaatinut ripsiväriltäni, koska vihaan niiden puhdistamista. Tässä saan siis molemmat: pienen vedensiedon sekä helpon puhdistuksen. Ja mikä parasta, tämä on ensimmäinen ripsiväri KOSKAAN, joka ei jätä päivän aikana yläluomeeni harmaita ripsivärilänttejä. Loistava rispiväri, piste. :-D


Maybelline Brow Precise Fiber Filler kulmamaskara

Instakulmat meni mun kohdalla ohi jo aikoja sitten, nykyään suosin luonnollisemmin ehostettuja, ns. "puskakulmia". Haluan siis erotella karvani sekä niiden näyttävän tuuheilta. Fiber Filler-kulmamaskaran sain testiin alkuvuodesta ja tykästyin siihen heti. Nimestäänkin voi päätellä, että tämä maskara sisältää kuituja, joten tuuhennusta on luvassa. Jonkin verran maskara antaa myös pitoa, joten erillistä vahaa ei tarvitse. Tämä antaa kulmiin myös erihyvin väriä, joten jos kulmissa ei ole aukkoja, joita täytellä, tämä riittää yksinäänkin kulmien meikkaamiseen. Mä vaan pidän kaikesta tässä tuotteessa: sävyt on hyvät, kulmiin saa tuuheutta ja erottelevuutta sekä ihan sikahalpa hinta. Tästä en enää luovu!


Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance luomiväripaletti

Krhm, vieläkö on muistissa postaukseni tästä paletista? :-D Jälkikäteen olen niin onnellinen, että nielin ärtymykseni ja hankin paletin. Olen meikannut tällä lähes joka päivä ostamisesta lähtien. Sävymaailma nyt ei tietenkään kata koko maailmaa, mutta mikäpä paletti kattaisi. Sekoittelemalla tällä saa kuitenkin vaikka mitä aikaan, joten hyvin pitkälle tällä pärjää, jos ei sinisiä ja vihreitä kaipaa. Ehdottomasti parhaita koskaan käyttämiäni luomiväripaletteja, joten paikka listallani on taattu.


Lumene Nordic Nude Natural Glow & Oriflame The ONE Everlasting Foundation meikkivoiteet

Nämä kaksi ovat minulle uusia tuttavuuksia tältä syksyltä. Lumenen ostin syyskuussa hetimiten, kun tämä oli lanseerattu. Olen pitänyt Invisible Illumination sävyseerumista, mutta etsiskellyt samankaltaista hiukan peittävämpää meikkipohjaa. Tämä Natural Glow* on juuri sellainen. Muistuttaa jonkun verran Lumenen CC-voidetta, mutta on iholle hoitavampi. Oriflamen meikkivoiteen pyysin samalla testiin, kun sain muita Oriflame-tuotteita pr:nä. Olen luonnollisen meikkivoiteen lisäksi etsinyt pitkäkestoista, mutta kevyentuntuista meikkivoidetta. Tämä Oriflamen Everlasting foundation on todella kevyen tuntuinen iholla, mutta peittää mun mittapuulla hyvin ja jättää ihon sopivan kuulaaksi. Kumpikin meikkivoide aivan loistavia löytöjä, mutta sen täydellisen metsästys jatkuu edelleen... 


KMS Tame Frizz Smoothing Reconstructor

Mä aika vähän kirjoittelen hiustuotteista, vaikka niitä päivittäin töissä pyörittelenkin. Ehkä siksi en innostu kirjoittamaan niistä, kun harva tuote herättää mussa sellaista todellista vau-efektiä. Tämä KMS:n  silottava ja korjaava naamio kuitenkin herättää. Oma hiukseni on hento, mutta pörröinen luonnonkihara. Joulukuussa myös raidoitettiin mun tukkaa ronskisti lisää, joten hoitoa todella kaipaa. Smoothing Reconstructorin otin tämän vaalennuksen jälkeen joka pesuun käyttöön ja tämä todella pehmentää ja silottaa kuivaa hiusta ihanasti. Ei kuitenkaan lainkaan lätistä hiusta tai tee sitä liian liukkaaksi. Ihan mun lemppari kaikista hoitoaineista tällä hetkellä ja todellakin vuoden paras myöskin!


Maybelline Master Prime Hydrating ja Illuminating primerit

En hirveästi käytä pohjustusvoiteita, koska useimmiten mun iholla meikki kestää paremmin ilman. Silloin tällöin kaipaan kuitenkin jotain ekstraa, mutta en omalla ihollani hae mattaefektiä, joten päädyn yleensä ennemmin kosteuttaviin ja heleyttäviin primereihin. Nämä elokuun lopussa lanseeratut Master-sarjan primerit kiilasivat heti suosikeiksi. Heleyttävässä primerissa on ihana vaaleanpunertava hehku ja kosteuttava primer tuntuut todellakin kosteuttavalta. Nämä kiilasivat ohi mun aiemman suosikin, Lumenen, ja todellakin aion jatkaa näiden käyttöä jatkossakin, jos vain löydän näitä jostain... En rehellisesti tiedä, mistä näitä voi ostaa! :-D Vinkkaatko minulle, jos tiedät.


NYX Liquid Suede Metallic matte huulipuna (sävyssä Biker Babe)

Tämä. Vuoden paras huulituote. Täydellinen sävy, loistava kesto. Ainoa huulipuna tänä vuonna, joka todella aiheutti ihastuneita huokauksia. Ei muuta sanottavaa. (Saatavilla mm. eleven.fi* sekä Sokokset.)


NYX Epic Ink Liner

En ole mikään eyeliner-ihminen ja viihdynkin parhaiten ilman. Välillä kuitenkin ne kirotut siipirajaukset houkuttaa. NYXin Epic Ink Linerin* voin nostaa vuoden lisäksi myös kaikkien aikojen parhaaksi rajaustuotteeksi, jota olen kokeillut (saattaa pakkauksestakin huomata, että tätä ON käytetty). Perinteiseen tussirajaukseen tällä on erona se, että rajauksen kärki on sivellin, ei huopakärki. Tämän kanssa rajausten tekeminen on ollut jopa helppoa ja mukavaa. Väri kestää leviämättä luomilla ja tästä huolimatta puhdistuu helposti. Tässä on siis kaikki, mitä rajaustuotteelta toivon. Jatkoon!


Lumene Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick

Tämä Lumenen luomivärikynä nousi listalle viimehetken yllättäjänä. Marras-joulukuun vaihteessa pr-lähetyksessä tullut kynä on osoittanut ensiepäilykseni vääriksi ja ollut todella, todella loistava tuote. Suhtaudun usein hiukan skeptisesti tällaisten voidemaisten luomivärien kestävyyteen raskailla luomillani, mutta tämä lunasti lupauksensa longwearina. Luomiväri leviää unelmahelposti iholle, mutta kuivuttuaan kestää ja pysyy eikä leviä mihinkään. Erityisen ihastunut olen tähän metalliseen kultasävyyn. Lisäksi on kehuttava tuotteen kaunista pakkausta.

Ohh, monta tuotetta on herättänyt ihastusta tänä vuonna, vielä näitäkin useampi, mutta juuri nämä tuotteet halusin listalleni tällä kertaa nostaa. Seuraavassa postauksessa tsekataan neljän tuotteen verran pettymyksiä vuodelta 2017. ;-)

Löytyikö listalta tuttuja tuotteita? Tuliko yllätyksiä? Olisitko itse listannut näitä parhaiksi vai kenties sittenkin flopeiksi? 

10 kommenttia:

  1. Skin Food on kyllä huippu, se on ollut jo vuosia kaapissa, käytän yleensä silloin jos iho on tosi kuiva, mutta tykkään käyttää myös käsivoiteena yms. Victoria Beckham taitaa levittää sitä koko kropalle. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, toi on kyllä niin jankkia, et puol purkkia varmaan menis koko kropan rasvaukseen! :-D 3-vuotiaalle pojalleni olen kyllä pari kertaa kokeillu kuiviin kohtiin. :-)

      Poista
  2. NYXin eyeliner on ihan huippu, vihdoin minäkin löysin linerin joka kelpaa mulle kaikinpuolin ;)

    VastaaPoista
  3. Moi! Suosittelen kokeilemaan Giorgio Armanin luminous silk meikkivoidetta. Itselleni ja lukemani mukaan myös monelle muulle siitä on tullut se meikkivoiteiden "holy grail" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitänee käydä pyytämässä testeri jostain. :-)

      Poista
  4. Siis tuo Nyxin puna on oikeasti parasta mitä tiedän huulituntumansa ja kestävyytensä puolesta! Ihan harmittaa, ettei niiden perusmattapunat ole niin hyviä. Kun ei nyt viitsisi joka päivä metallihuulilla kiidellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Ne normi Suedet jää vähän tahmeeks. :-/

      Poista
  5. Oon nähnyt ainaki Citymarketeissa noita primereita :) ovat usein erillisessä telineessä eivätkä välttämättä ihan samassa kohtaa kuin muut merkin meikit.

    VastaaPoista