torstai 23. kesäkuuta 2016

Päivän meikki- 2060's

Juhannuskreiselyy, kun löysin Loihtimon kaapeista tämän valkoisen peruukin!






Meikissä käytin:

IHO
// Lumene Color Correcting Makeup - Medium
// Maybelline FitMe Concealer - 15 Fair
// Max Factor Professional Loose Powder
// IsaDora Face Sculptor - Nude
// Zuii Organic Blush - Melon*
// MAC Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle

KULMAT & SILMÄT
// Zuii Organic Eyebrow Definer - Taupe*
// L'Oreal Brow Artist Sculpt - Blonde*
// NYX Jumbo Eyepencil - Milk
// NYX Prismatic eyeshadow - Frostbite*
// L'Oreal False Lash Wings Sculpt*

HUULET
// NYX Lip Lignerie - Embellishment
// Make Up Store Lipgloss - Atomic

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu pr-näytteinä!

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Päivän meikki - Kim K Cannes

Mä harvemmin inspiroidun Kardashian-siskosten meikeistä. Yleensä Jenner-pikkusiskot vie inspiroinnissa pidemmän korren, mutta tällä kertaa ihastuinkin Kim Kardashianin Cannes-meikkiin. Tykkäsin kissamaisuudesta ja voimakkaasta alarajauksesta. Vedin tässä itsekin raskaamman puoleisen pohjameikin Kim K-tyyliin, joskin aurinkopuuteria olisin näköjään voinut laittaa ehkä hiukan enemmän. Naama näyttäs olevan jonkun verran hartioita valkoisempi. :-D Mun naamaan ei vaan tartu päivetys, vaikka tässä on tullut oltua paljon ilman meikkiäkin ulkosalla. Nou kän duu. No mutta, kauheen kiva meikki tästä tuli ja voisin hyvin kuvitella lähteväni tämän näköisenä johonkin iltarienoihin! Mitäs te tykäätte tällaisesta alapainotteisesta silmämeikistä? :-)







Meikissä käytin:
//Lumene Beauty Base Moisturizing & Illuminating Primer
//Lumene Color Correcting & Blurring Primer
//IsaDora Color Correcting Concealer - 30 Anti-redness
//Lumene Nude Perfection Fluid Meikkivoide - 1 Kultahiekka
//Lumene Sheer Finish Loose Powder
//IsaDora Face Sculptor - Nude
//NYX Highlight & Contour pro palette*
//Lumene Touch of Radiance poskipuna - Onnellisuus
//the Balm Mary-Lou Manizer
//Urban Decay Chill Makeup setting spray

//Lumene Blueberry kulmakynä - 2*
//L'Oréal Brow Artist Sculpt - Blonde*
//Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
//Urban Decay Shadow Box (Blackout, Sin)
//Gosh Matt Duo Eyeshadow - 002 Melting Pale
//Lumene Long wear eyeshadow palette - 4 Hohtavaa hiekkaa*
//Natural Code Eye Intensifier - Intense Black*
//L'Oréal False Lash Wings Sculpt mascara*

//NYX Soft Matte Lip Cream - London

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta!

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Päivän meikki - Rouge





Meikissä käytin:
//L'Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow foundation - 03*
//Rimmel Stay Blushed! Liquid Cheek Tint - 001 Pop of pink
//the Balm Mary-Lou Manizer
//L'Oréal Brow Artist Sculpt - 03 Cool Brunette*
//L'Oréal False Lash Wings Sculpt mascara*
//L'Oréal Color Riche La Palette Lips - Red*

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta!


tiistai 7. kesäkuuta 2016

Päivän meikki - @milk1422

Oon jo jonkun aikaa ihaillut Instassa @milk1422 naamakarttoja. Ne ovat niin mielikuvituksellisia, erikoisia, mutta kauniita. Inspiroiduin tekemään yhden näistä meikeistä itselleni. Aloitin helpommasta päästä. :-D Näitä kuitenkin haluan ehdottomasti tehdä lisää, kun aikaa ja inspistä löytyy!

Kuva: @milk1422 Instagram





Tästä on jo vähän aikaa, kun tein meikin, joten käytetyistä tuotteista ei ole isoakaan muistikuvaa. Silmien väri on photaroitu. :-D
Mitäs tykkäätte? Mielestäni onnistuin tässä aika kivasti! :-)

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kesälakkoja ja ripsariuutisia!

Siitä ei ole aikaakaan, kun Lumene julkaisi keväisen kynsilakkakokoelmansa. Kauan ei nokka tuhissut heillä, kun nyt saatiin jo kesäkokoelma! Sain pr-näytteenä neljä sävyä kokoelman kahdeksasta ja nämä ovat kyllä ihan superherkullisia. Ensisilmäyksellä ihastuin vaaleanoranssiin sävyyn Kuuma päivä. Aivan ihana! Siis ihan superhyperihana. Täykky kesälakka mun makuun: värikäs, raikas, kirkas ja korostaa päivetystä. Kokeiltuani lakat läpi näyttää vahvasti siltä, että jokainen jää käyttöön.



Jos et ole vielä kokeillut Lumenen Gel Effect lakkoja, suosittelen lämpimästi! Näissä pullo on mun makuun inhimmillisen kokoinen, eli todennäköisesti pullon ehtii käyttää loppuun asti. Lakka levittyy melko tasaisesti ja kuivuu (ainakin minun mittapuulla) nopeasti. Hintakaan ei kovasti kirpaise, hintaa on noin 6,90€ per puteli, kaupoista pitäisi nämä jo löytyä. Itseäni miellyttää myös minimalistinen ja raikkaan näköinen ulkoasu! Saamani neljä sävyä ovat Tuulenvire, Kesäunelmia, Rannalla ja Kuuma päivä. Tuulenvireen joukossa on hiukan helmiäistä hitua, muut kolme ovat creme-sävyjä. Kynsillä en nyt osaakaan päättää, mikä on suosikkini. Toisaalta tuo Kesäunelmia on ihana barbi-pinkki, jotenkin tosi söpö, eikä mulla ollut vielä yhtään näin vaaleanpunaista lakkaa. Sitten taas Rannalla on upea persikkainen nude-lakka. No, onneks ei oo mikään pakko päättää suosikkia! :-D Ensimmäisenä kuitenkin päädyin lakkaamaan sormien kynnet Kuumalla päivällä ja varpaisiin meni Rannalla. Huomasin myös, että näiden sävyt sopii ihan täydellisesti yhteen aiemmin keväällä saamieni Arctic Glow-huulikiiltojen kanssa!

No mutta sitten... Kenelläkään tuskin jäi alkuvuodesta huomaamatta Lumenen uusi ripsiväri, True Mystic Volume. Allekirjoittanutkin pääsi sitä heti testailemaan ja olen todella tykännyt ripsarista! Moni kaipaili kuitenkin wp-versiota. Mä en vaadi ripsariltani välttämättä wp-ominaisuutta, koska mulla ripsivärit pysyy yleensäottaen hyvin ja haluan saada ne helposti puhdistettua. Kuitenkin, kaikille, jotka olette tätä odottaneet: True Mystic Volume Waterproof on täällä!


Itse en vielä korkannut omaani, koska mulla on tällä hetkellä 4 ripsaria auki. True Mysticini on kuitenkin ollut auki puolisen vuotta, joten enköhän tämän pian korkkaa ihan jo siksikin, että pääsen testaamaan! Sen kummempaa arviota en tästä vielä voi siis antaa. Toivon todella, että tämä on normiversion veroinen, ei ole mitenkään itsestäänselvää, että wp-versio on samanlainen. Monella merkillä wp-versiota ei voi laskea edes samaksi ripsariksi, koska massa saattaa olla niin erilaista. Mutta, katsotaan, katsotaan... Täältä löytyy postaus alkuperäisestä True Mystic-ripsarista. Kirjoittelen tästä uudesta tosiaan heti, kun ehdin testailla! :-)

Millä mielin otat True Mystic Volume wp:n vastaan? Onko odotettu uutuus? Mitä pidät Gel Effect kesäsävyistä? :-)

*Postauksessa mainitut tuotteet saatu pr-näytteinä!

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäkutrit

Aai että mä oon nauttinut tästä lämmöstä! En tajua, miten mulla on vielä ollut niin hyvä tuuri, että kesäisimmät päivät on osuneet mun kotipäiville eikä suinkaan työpäiville. Luksusta! Tasan viikko sitten laitettiin työporukassa hiuksia kuosiin ja mulla ei ollut oikeestaan mitään muutosaikeita. Kunhan saisi Elumenilla vähän fressattua raitojen sävyä viileämmäksi. Sit aattelin, että sekotanpa pari tippaa pinkkiä ja violettia siihen värimassaan, että sais vähän sellaisen helmiäisemmän vivahteen. Työkaverit levitti väriä mun päähän ja kattelin, että onpas pinkki värimassa. Laskeskelin siinä sitten vielä päässä, että milläs suhteella mä sitä pinkkiä lorautin. Ja sitten minä vahingossa pinkki. :-D No ei se mitään, tästä tuli oikeestaan tosi tosi tosi kiva! Vaaleenpunainen mä en oikeestaan koskaan ole ollutkaan.




Mitäs tykkäätte mun kesäkutreista?
(Huulilla mulla on näissä kuvissa Natural Coden Candy Smile huulikiiltokynä sävyssä Cotton Candy. Valitsin hiustensävyn perusteella. :-P)